Eilen en taas ehtinyt ollenkaan koneelle. Arvatkaas miksi?! 

Olin mieheni kanssa Repovedellä patikoimassa!! Tein luultavasti pisimmän lenkin, jonka olen ikinä elämässäni tehnyt. Lisäksi patikoiminen on fyysisesti raskaampaa kuin perus lenkkeily, joten voin hyvillä mielin olla ylpeä itsestäni!

Kolme tuntia taukoineen tuli siellä luonnossa pyörittyä. Katsottiin kartasta; yhteensä 9,1km patikoitiin. Herranjumala mitä ylämäkiä siellä on! Kyllä meinasin veivini heittää vähän väliä Mutta kun takaisin autolle päästiin, niin luoja sitä fiilistä! Aivan uskomatonta!

Otettiin myös voileipää mukaan ja kahvia termariin. Mikään ei voita sitä makua, joka tulee eväistä keskellä luontoa. Ah. Oli täysin mahtava päivä. Kalorilaskurista illalla katsottiin, että about 1000 kaloria kulutettiin. Minä tietysti enemmän, kun painoakin on reilusti enemmän Aivan mahtavaa!

Nyt on jalat sen verran rikki ja jumissa, että saa nähdä kykeneekö sitä tänään lenkille tai rainerille Mutta eilisen jälkeen ei jäisi kyllä ollenkaan paha mieli, vaikka pyhittäisin tämän päivän ihan vaan lepopäiväksi