Oi voi... nyt on kyllä otettu sen verran takapakkia taas etten ole edes kehdannut tänne tulla kirjoittelemaan en tiedä mistä tämä alamäki nyt lähti, mutta kai se lähti siitä muutaman päivän laiskottelusta, kun en lenkille lähtenyt patikoinnista uupuneiden jalkojeni kanssa...

Mutta nyt siis ollaan taas lähtökuopissa. Ja ollaan muuten hieman syvemmällä siellä lähtökuopissa tällä kertaa.. Ystäväni kun tuli silloin viikko sitten luokseni viettämään leffailtaa, syötiin suklaata ja sipsejä ja juotiin limua jne jne, ja ajattelin koko ajan, että seuraavana päivänä jatkan kyllä sitä dieettiä sitten. Noh, kuinka ollakaan, seuraavana päivänä löysimme itsemme ystäväni kanssa baarin tanssilattialta! Alkoholissa kun on tunnetusti vielä "niin vähän kaloreita"...

No kuinka ollakaan, samaa rataa on jatkunut sitten tämäkin viikko, heh, juopotellut en kyllä ole, mutta aivan ihmeellinen karkkihimo on minuun tällä viikolla iskenyt. Siis ihmettelen asiaa ilman muuta, koska en ole aikaisemmin oikeastaan välittänyt makeasta mässättävästä, hyvin harvoin on tullut ostettua mitään karkkihyllystä. No nyt kuitenkin olen tällä viikolla jo KAHTENA päivänä vieraillut kyseisillä hyllyillä, perkele. En tosiaan ymmärrä mistä tämä suklaanhimo tulee. Höh.

Kuitenkin olen nyt JÄLLEEN KERRAN päättänyt tehdä lopun tälle läskihelvetille. Ihan oikeasti, nyt saa riittää. Nyt kun on nämä kylmemmät ilmatkin tulleet... Olin sanaton, kun en mahtunut enää edes viime talven takkiini Kuinka paljon voi ihminen lihota alle vuodessa?!! En voi käsittää tätä! Pari viikkoa sitten vaaka näytti sitä about 117-118, nyt se näytti tänään AAMULLA aamukahvin jälkeen 120.2. ÄRRRRRRRRRRH.

Nyt saa riittää. En laita suuhuni enää YHTÄÄN mitään makeaa tai rasvaista!! Kokeilen ensin vaikka yhden viikon kerrallaan, punnitsen itseni ensi lauantaiaamuna, ja mietin sitten jatkoa.

Ps. Saamme lähiaikoina uuden perheenjäsenen Etsimme parhaillaan meille sopivaa karvakorvaa, joten lenkkiseura on taattu!